torstai 18. helmikuuta 2010

Nice Things to Do on A Saturday

Horisontaalinen toiminta jäi verrattain lyhyeen - flunssa palasi ja minä palasin lepoasentoon. Sitä ennen ehdin kuitenkin viettää, kerrassaan hyvän lauantaipäivän Maikin ja Sofian kanssa. Päivä starttasi aiemmin fanittamani teemerkin Yumchaan teehuoneella Camdenissa.

Japanese Cherry Garden -tee, (kokista) ja sconeseja

Perusteellisen akkujen lataamisen jälkeen luvassa oli kauan odotettu visiitti Chalk Farmissa sijaitsevaan valloittavaan Museum of Everything -museoon. 


Kyseessä on tilapäinen pop up-näyttely, joka oli sulkemassa samana viikonloppuna. Näyttely sijaitsi hauskassa vanhassa tiilitalossa (ilmeisesti vanha meijeri, luin jostakin?) Primrose Hillin nurkilla.

Harvinaislaatuinen näyttely esitti nk. "outsider"-taidetta, eli teoksia, joiden tekijät ovat tavalla tai toisella nyky-yhteiskunnan ulkopuolella. Teokset eivät ole perinteisten, koulutettujen taiteilijoiden, vaan esimerkiksi mieleltään sairaiden tai amatööritaiteilijoiden mielikuvituksellisia tuotoksia. Työt voivat olla samanaikaisesti uskomattoman tarkkaan visuaalisesti viimeisteltyjä, mutta sisällöltään jotakin aivan tämän maailman ulkopuolelta. Ehdin napsia väkitungoksessa kuvia vain muutaman..



Päivän päätteeksi kutsuimme Maikin kanssa ison katraan ystäviä meille. Lopputuloksena oli jättimäinen kattilallinen risottoa ja mukava ilta.


Miehen kantama patonki muistutti pesäpallomailaa

Sen jälkeen en sitten taas poistunutkaan kotoa melkein viikkoon.. Onneksi oli kolme tuotantokautta mahtavaa Mad Men -sarjaa katsottavaksi. Suosittelen - erittäin tyylikäs kuvaelma 60-lukulaisesta amerikkalaisesta mainostoimistosta. Huomenna takaisin töihin ja viikonloppuun!

4 kommenttia:

  1. Itse nautin juuri kupillisen haudutettua veriappelsiini punapensasteetä raesokerikuorrutetulla pullalla. Eikö kuulosta aivan speciaalilta. -Pakkaset jatkuu ja lunta riittää.Kun aina muistaisi katsoa nyt ympärileen ja ihailla lumivalkoista luontoa.
    terv. SePe <3

    VastaaPoista
  2. ... siis, Elvalassa on nyt lunta aivan kuten Lapissa. Aurasin järven jäälle laajan "Koivistoisten talviurheilukeskuksen". Keskuksellan on ollut tosin ainoastaan yksi käyttäjä, mutta odotan innolla kävijämäärän huomattavaa kasvua (100 %). - Kunhan saan Seijan mukaan. Pakkasta täällä on -20 astetta ja erittäin kova tuuli. Siis karmivan kylmää.
    Terveisin, Pentti

    VastaaPoista
  3. Mitstä tulee tämä nimi the angelic times? Sinun ensimmäisessä blogissassi näkyi kuvassa angel, onko se talon nimi? sepe

    VastaaPoista
  4. äiti: asun Angelissa / ensimmäisessä kuvassa on Angelin metropysäkki.
    pentti: onnittelut uudesta bisneksestä!

    VastaaPoista