maanantai 19. huhtikuuta 2010

Best of Angel

Täällä Angelissa riittää menoa ja meininkiä. Esim. tismalleen kuukausi sitten istutetut tulppaanit Uncle Tom ja Shirley ovat kasvaneet, muutamia senttejä per nuppi. Tämä on kiinnostavaa, sillä takapihan parikiloinen evil-rotta kävi penkomassa/popsimassa kukkasippuleita heti juhlallisen samppanjalla höystetyn istutusseremonian jälkeisenä yönä. Taivaan tuuliin lentäneet sipulit oli aamulla surullinen näky. Etenkin vasta-alkavalle viherpeukalolle.

Uncle Tom ja Shirley. Missä loput kukkasipuleista, kysynpähän vaan?

Kaiken idässä hiihtämisen lomassa huomasin, että kotiseudut oli jossain vaiheessa jäänyt kokonaan tutkimatta. Kotihuudini Angel onkin varsin mainiota aluetta. Melkein takapihalta löytyy mm. kirsikkapuiden täyttämiä puistoja, kanaali, maailman paras aamiaispaikka, Camden Passagen antiikkimarkkinat, suklaapuoti, viehättävät erikoiset vintageliikkeet ja suussasulavaa tuorepastaa myyvä Olgas stores. Ja jo useamman maininnan tässä blogissa niittänyt lähipubini. Tätä kotiseutuani havainnoinee seuraava kuvasarja:

Kirsikkapuita Duncan Terracen puistossa

Päivän paistatteluun sopivaksi todennettu puisto

The Breakfast Clubin tuhdinpuoleinen annos Huevos Rancheros! 

Smoothiet: The Return of the Red Eye (tak.) & Twistin' My Melon Man (ed.)

Kelpo kanaali Regent's Canal!

Olga's Stores tuorepastanyytit kolmella täytteellä, tryffeli, pinaatti-ricotta & kurpitsa  

Edit: Angelin ehdottomaan parhaimmistoon kuuluu myös Yoga Pure Yoga ja ihana joogamaikkani Jenny! Askeettisissa olosuhteissa (vrt. esim. Helsingin Shanti) maanantaisin pro bono -meiningillä järjestettävät joogatunnit Revive ja Relax maksavat huokeat 5,50 puntaa kipale ja kympillä saa joogata 2,5h!   

1 kommentti:

  1. Sen siitä saa, kun ei muista kutsua evil-rottaa samppakaljalle. SePe

    VastaaPoista