lauantai 12. kesäkuuta 2010

Happiness

... sometimes comes in medium-sized rectangular, cardboard boxes!


Kuten tämän punaisen kenkälaatikon sisällä matkustaneet, japanilaisen kenkäsuunnittelijan Maiko Dawsonin sandaalit!

Olin etsinyt sopivia kesäsandaaleja ikuisuuden (ja aloin olla jo epätoivon partaalla), kun löysin nämä Cockpit Arts Open Studio Summer 2010 -myyjäisistä Holbornissa eilen. Cockpit Arts on yhteiskunnallinen yritys, joka toimii 165 residenttisuunnittelijansa (mm. koru-, vaate- ja sistustavara) luovan yrittämisen 'hautomakoneena' ja tukiverkostona. 

Mistä muualta voi saada £160 käsintehdyt nahkasandaalit £45:llä? Nyt steppailen näillä malttamattomana sisätiloissa, odotellen lämmintä keliä..

5 kommenttia:

  1. Mihin Mona saa kaikki I h a n a t kenkänsä mahtumaan !! Täällä sataa ja tuuleekin. Luvassa ei ole juuri parempaa. No kasvit ainakin tykkää. terv. SePe

    VastaaPoista
  2. Jaaha, päiväkirja on lyöty lukkoon ja kirjan kannet kiinni, kun Koti-Suomi odottaa. SePe

    VastaaPoista
  3. hmm itseasiassa kameran kanssa ongelmia.. oli tarkoitus laittaa tänne uusia kuvia, kunnes kameraan tuli yhtäkkiä 'lens error', jonka ylitse en ole vielä päässyt. mites oli kameran takuukuittien kanssa, oliko ne teillä vai mulla?

    VastaaPoista
  4. Siinäpä selvittämistä, koska kamera ostettiin Washingtonissa. Täytyy keskustella Pentin kanssa, mitä hän muistaa takuuasioista.Palaa asiaan. sepe

    VastaaPoista
  5. Pentti sanoi teidän saaneen kaikki kameran paperit. Mutta ovatko ne Suomessa ja missä? Pentti voi katsoa oman kameransa papereista, mihin ottaa yhteyttä tai sinä katsot netistä.
    sepe

    VastaaPoista