maanantai 9. elokuuta 2010

Viet-nam!

Shoreditchin Kingsland Roadilta löytyy pieni keskittymä vietnamilaisia ravintoloita. Ulkoa päin ne eivät juuri toisistaan poikkea, mutta jostain syystä kaikki tuntuvat jonottavan vain yhteen niistä.. nimittäin pieneen perheravintolaan nimeltään Mien Tay

Sympaattinen ravintola täyttää kaikki optimaalisen ravintolan kriteerit: hyvää, halpaa (lähes kaikki pääruoat 5-7 puntaa) ja ravintolaan saa tuoda omat oluet ja viinit, esimerkiksi viereisestä off-licencesta. 

Kasviskevätrullat

Alkupalaksi Vegetarian Spring Rolls (harvinaisen maukkaat kevätrullat), Fried Frog Legs with Butter (rapeita sammakonreisiä), Traditional Crispy Pancake with Tofu, Onions & Beansprouts (rapea täytetty lettu) ja/tai Chargrilled Quail with Honey, Garlic & Spices (viiriäistä suola-, pippuri- limedipillä) ja pääruoaksi Sliced Beef in Coconut Juice & Wine Vinegar, served in Clay Pot (pöydässä hot pot -liemessä kypsytettyjä naudanlihasuikaleita). Huuhdotaan alas Tigerilla tai Cobralla.

Pussikaljan juominen ravintolamiljöössä on erityisen viihtyisää. Isket juomasi pöytään - tarjoilija avaa pullon ja kaataa juoman lasiin. Konsepti kulkee nimellä BYOB (bring your own bottle). Näin anniskeluluvattomat ravintolat ja kuppilat pääsevät ravitsemaan nälkäisiä vieraita, joille maistuu olut ruoan kanssa. Kätevää.

1 kommentti:

  1. Joskus marraskuussa saamme takaisin pääkaupunkiseudulle Oman Ruokapaikkafriikkimme,
    joka tulee helpottamaan valintoja. Kieltämättä tässä on oltu hieman hukassa, kun joutuu menemään esim. kaksi kertaa samaan paikkaan. Saattaisi olla paikallaan käyttöön "Monan Tähtiravintolat". Terv. SePe

    VastaaPoista