keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Cheap-Ass Sushi

Lontoo ei ole mikään erityisen hyvä paikka sushin ystävälle. Ongelma ei suinkaa ole saatavuus - päinvastoin tarjontaa on ns. aivan simosti. Sushibaarien ja japanilaisten raflojen lisäksi lähes sushia saa kahviloissa, metroasemilla ja lounasrafloissa. Näissä tavara on valitettavasti lähes aina keskinkertaista ja hyvin harvoin yhtään mitään muuta. Miellyttävä poikkeus oli yllättäen Misato Sohossa.

Houkutuimme töiden jälkeen iltapalalle jonon perusteella, joka luikerteli lähes kadulle asti. Piparmintun värisen rakennuksen sisältä löytyi erittäin ankeasti sisustettu ravintola pullollaan opiskelijoita. Syy suosioon selvisi nopeasti - lämpimät annokset ovat vähintään rekkamiehelle mitoitettuja ja maksavat 4,90 punnasta ylöspäin. Listalta löytyy perus sushit, sashimit, bentot, donburit, tempurat ja udon-nuudelit.


Tilasin á la carte -listalta ankeriasta, lohta, avokado-rapurullaa ja tempura-temakin. Riisissä oli täydellinen koostumus ja sopivassa suhteessa suolaista ja makeaa, kala supertuoretta ja suussasulavaa. Hintaa setille tuli 8 puntaa. Nam!

6 kommenttia:

  1. Siellä se Mona seikkailee makuhermot valmiudessa!
    Täällä sade vihmottaa + 13 C SePe

    VastaaPoista
  2. När vi gick till en japansk restaurang med Lotta o Madicken i London åt Madicken i misstag KÖTTdumblings. Fniss.

    Hur ser din sommar ut Mona?

    hanna.ratata.fi

    VastaaPoista
  3. HOPPSAN. jag är i FI 9.-25.7! Sen tillbaka hit. Din då!

    VastaaPoista
  4. Åh kommer du att vara i H:fors alls då? Hoppas! Jobbar typ hela sommaren på Hbl.

    VastaaPoista
  5. Jo, börjar i T:fors/Gustavs, men H:fors typ 16.7. -> !

    VastaaPoista