maanantai 3. toukokuuta 2010

Eggs Benedict in Hackney Wick

Eräänä viikonloppuna päädyimme yöelämän hulinoista (mm. The Haggerston -pubin ja aamuyön tanssi- ja mojitokeitaan Dalston Jazz Barin kautta) viettämään viikonloppua Itä-Lontoon Hackney Wickissä. Kaupunginosa on entistä teollisuusaluetta, jota kansoittaa tänä päivänä vanhat varastorakennukset löytänyt taiteellinen yhteisö ja myös Suomesta tuttu ystäväni Erno. Alueelta löytyy näin ollen useita kivanoloisia pieniä gallerioita (esim. Elevator gallery) ja kesäisin järjestettävä taidefestivaali Hackney Wicked.

Rennon rapistuneen tunnelman lisäksi kaupunginosasta löytyi yksi kaupungin parhaista kahveista, eli The Counter -kahvilan täyteläinen maitokahvi flat white! Kahvila oli takapihan aurinkoterassin, vanhan elokuvateatterin istuimien ja mahtavan aamiaislistan kanssa varsinainen timantti. Tuhdin aamiaisen jälkeen lepuuttelu onnistuu viereisen joen varrella tai valtavassa, mutta kauniissa Victoria Parkissa.

Flat White!

Eggs Benedict

Lohta, tuorejuustoa ja perunakakkua

Alueella sijaitsee myös kaupungin stadion, joten Lontoon vuoden 2012 olympialaiskylän on määrä laskeutua Hackney Wickiin. Vaan mitenköhän käy sen nykyisten asukkaiden?

3 kommenttia:

  1. Mona on festarimatkalla taas kohti uusia elämyksiä. Jäämme jännittyneenä odottamaan matkakertomusta ja kuvia eli kuinka matka eteni
    on a smelly bush. SePe

    VastaaPoista
  2. matkakertomusta luvassa ehkä vielä tänään.. ps. onneksi matka ei sentään edennyt pahanhajuisessa puskassa!

    VastaaPoista
  3. Niin että sitä oltiin kuitenkin pystyssä päin, eikä kumartuneena "palvomaan puskaa". On onneksi kertynyt festarikokemusta. SePe

    VastaaPoista