maanantai 24. toukokuuta 2010

SCORCHIO!

No tulee se sieltä kun vähän ruikuttaa.. KESÄ siis. Perjantaina lontoolaiset pääsivät ensimmäistä kertaa nauttimaan helteestä. Meille sattui vielä käymään sellainen tuuri, että oli työpaikan virkistyspäivä.

Mittari näytti vähintään +25 astetta, kun perjantaiaamuna säntäsin hengen hädässä metrotunneleissa matkalla Westminster Pierille, josta oli tarkoitus hypätä jokilaivaan. Olinpa vielä lämpöhalvausriskin maksimoiseksi pakannut mukaan sekä pitkän takin että villatakin, koska "jokilaivoillahan tulee aina kylmä"..

Välttyäksemme akuutilta lämpöhalvaukselta jouduimme nauttimaan jokilaivan baarissa viilentevät GT:t. 

Matkakohteena oli 1500-luvulla mm. vaimojensa päiden katkaisemisesta tunnetun kuningas Henry VIII:n asuttama Hampton Court Palace

Sisustus oli vimpan päälle 'uusimpien trendien mukaista' 500v sitten..

 .. ja hovin päivittäinen liha-annos oli kilon verran per nuppi.

Tässä kurkistettiin Henkan takapihalle

Hyvin onnistunut päivä päätettiin Lontoon National Theatren terassilla South Bankilla, jo aiemmin samana päivänä hyväksi havaitulla kesäjuomalla, GT:llä. 

 Teatterin 'tekonurmella' voi pikniköidä vaikkei teatterissa asioikaan.

Loput viikonlopusta kului siellä missä kesällä pitääkin, eli puistossa. Hyvin tutuksi tuli Regent's Park ja mm. sen veneilyjärvi (tuttu elokuvan 'Happy-Go-Lucky':n loppukohtauksesta), joka on laitettava testiin vielä tämän kesän aikana!

1 kommentti:

  1. Meni pieni momentum snaijata Oikean Henkan Takapiha tarjolla olevista Henkoista, mutta sitten oivallus! :-) SePe

    VastaaPoista