tiistai 12. tammikuuta 2010

Oh No... Moar Food!

Ensimmäinen työviikko on alkanut kohtuullisen smuutisti. (Noh, kahdesta ensimmäisestä päivästä noin 50 % mennyt putkeen, toisena päivänä laitoin herätyskellon soimaan väärään aikaan ja nukuin pommiin.. on muuten suositeltava elämys juosta sängystä suoraan täyteenpuskettuun metroon - näin oppii kyllä karttamaan moisia alta aikayksikön). Sain tänään myös töistä positiiviseksi luettavaa palautetta palaverin jälkeen: "Uusi harjoittelija vaikuttaa olevan järjissään."

Työ sijaitsee Holbornissa kolmikerroksisessa rakennuksessa. Talossa on tällä hetkellä poikkeuksellisen paljon työntekijöitä - vakituisine työntekijöineen ja harjoittelijoineen meitä on kaiken kaikkiaan kymmenen. Porukka on iloista ja energistä, hyvällä huumorilla höystettyä.  Itse istun ylimmässä kerroksessa PR-osastolla, missä hommaa riittää ja työtunnit kiitää ihan hurjaa vauhtia.

Eilen töiden käytiin vanhan koulukaverin Lotan kanssa pizzalla Shoreditchissä. En missään tapauksessa lukeudu perinteisen pitsan ystäviin, mutta oh my lord mikä pizza....! Story Delin pizzat (jos näitä nyt voi pizzoiksi edes kutsua) ovat 12 punnan hintaan suht hintavia, mutta totaalisesti maistamisen arvoisia. Täytteeksi voi valita esim. parmankinkkua, gorgonzolaa, pinaattia, chorizoa, pestoa, mozzarellaa, paahdettua kesäkurpitsaa, herneenpalkoja, artisokkaa yms yms yms.


Rustiikin tunnelmallisessa Story Delissä tarjotaan tajuttoman rapeita, mineraaliveteen leivottuja luomupizzoja. 


Kiitos, amen.

3 kommenttia: