sunnuntai 10. tammikuuta 2010

One Night in Soho

Olen tiettävästi ainoa henkilö maailmassa, joka on eksynyt Oxford Streetillä. Näin kuitenkin pääsi lauantaina käymään - eksyin matkalla metroasemalta Topshoppiin. Kun tälle nololle tosiasialle oli naurettu tarpeeksi, Emmi vei pubikierrokselle Sohoon.

Emmi!


Pubikierroksella ennätti tulla pieni nälkä, jota helpotettiin mahtavassa hampparibaarissa, ByronissaJärjettömän hyvän hampparin taika on Skotlannissa sijaitsevan pienen maatilan tuottama laadukas naudanliha, joka jauhetaan tuoreena ja paistetaan medium-kypsäksi meheväksi pihviksi. Pihvi on sujautettu ravintolan itse leipomien pehmeiden sämpylänpuolikkaiden väliin. 


Emmin valinta oli mehevällä pihvillä varustettu classic hamppari ja Monalle veggie (portobellosieiniä, paahdettua paprikaa, vuohenjuustoa, baby pinaattia ja aiolia). Lisukkeena oli rapeita kesäkurpitsaranskiksia. Ravintolan viinilista oli helposti lähestyttävä - viinin voi valita asteikosta Good - Better - Great - Best.  Valittu viini "Good" oli nimensä mukaisesti hyvää.

Ilta jatkui Sohossa, päättyen aamun tunneilla Emmin sohvalle. Aamulla nautittiin klassinen amerikkalainen herkku mac 'n' cheese Jamie Oliverin versiona:

Yum!

Herra Oliverin sanoin, kyseinen annos ei voita pisteitä ravitsemusosastolla, mutta täydellinen ateria vauhdikkaan illan jälkeen!

Lontoo ja koti alkaa jo pikkuhiljaa tuntua.. well, kodilta. Lomailu Lontoossa on kuitenkin tältä erää ohi, sillä arki alkaa huomenna - ensimmäinen työpäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti