sunnuntai 17. tammikuuta 2010

Sunny Spring Sunday

Sunnuntai. Ensimmäinen kevätpäivä. Aurinko ja pieni tuulenvire. Nahkatakki ja uudet tennarit. Tammikuussa! Unelias, onnellinen olo.

Lontoon hektisyys ei ole mikään vitsi. Täällä juostaan paikasta paikkaan: metroon, töihin, pubiin, kuntoklubille ja petiin.  Kiireen imu vie mukanaan. Tuntuu melkein syntiseltä pysähtyä metron rullaportaissa, juoda olut-pinttia hitaasti maistellen tai miettiä oikean lounassämpylän valintaa useamman minuutin ajan.

Ensimmäisen kerran tänne muuttamisen jälkeen kohtasin rauhallisesti kuljeskelevia, kiireettömyydesta nautiskelevia lontoolaisia - elämää sykkivällä, ruoantuoksuisella Brick Lanella! Tänne nuoret lontoolaiset, hipsterit ja foodiet, tulevat sunnuntaisin haistelemaan ja maistelemaan itämaisia ruokia: etiopialaisia, japanilaisia, sri lankalaisia, karibialaisia, espanjalaisia ruokia.. kakkuja, leivoksia ja pieniä cupcakeja (jos sellaisista sattuu pitämään).


 Columbia Roadin kukkatori

Tasmanian devil and one happy Maikki


Pieni kahvila, josta sai tuoreita bageleita ja ostereita

Cheese bagel

Eye candy

The Truman Brewery

Yumchaa Ginseng Guardian Blend - chaa that tastes yum!


Tästä saattaa tulla sunnuntaitraditio.

4 kommenttia:

  1. kirjoita jo lisää, on ihana lukea lontoosta, koska mielikuva paikasta ei ole kauhean positiivinen. :) ihania kuvia. jaksele!

    VastaaPoista
  2. Tähän kaikkeen saamme tutustua hyvän paikallisoppaan kanssa, kun tulemme Lontooseen.

    SePe

    VastaaPoista
  3. Mun mielestä kans tää vois alkaa ilmestyyn päivittäin!! :)

    VastaaPoista
  4. Päivittelisin useammin, jos vaan joskus ehtis käydä kotona!

    VastaaPoista